skip to Main Content
0478 670 504

Advocaat

KATIA PSZENICZKO

OVER MEZELF

Ik studeerde rechten aan de Universiteit Antwerpen en behaalde mijn rechtendiploma met graad van onderscheiding in 2005.

Ik startte mijn stage als advocate aan de balie Antwerpen in het najaar van 2005 en vervoegde het kantoor van Marc MICHEL in Brasschaat.

Van meet af aan was ik actief in vastgoeddossiers (zoals woninghuur, handelshuur, privaat bouwrecht, aankoop-verkoop van onroerende goederen) en hierdoor werd mijn interesse gewekt in het mede-eigendomsrecht.

Dit resulteerde in de publicatie van een praktisch handboek inzake appartementsrecht : 55 vragen en antwoorden voor de syndicus uitgegeven bij Wolters Kluwer. Ik schreef dit boek samen met Peter Leyseele.

In 2014 richtte ik in Hemiksem – de gemeente waar ik ben opgegroeid – mijn eigen kantoor op. De band met het kantoor in Brasschaat blijft behouden als bijkantoor.

MIJN PRAKTIJKGEBIEDEN

VASTGOED

VERKEER

INVORDERINGEN

Ook in andere geschillen kan ik u mogelijks bijstaan.

 

Katia Pszeniczko advocaat
Back To Top